Kryetari z.Arifi takohet me humanistin nga Kumanova (Foto)

  • Kryetari Erkan Arifi takohet me humanistin e shumë respektuar z.Arsim Alitin nga qyteti i Kumanovës që jeton në shtetin Zvicerian së bashku me vëllezërit z.Besimin, z.Naimin, si dhe z.Minur Aliti.- Bashkëpunimi do të vazhdoj në të ardhmen për të mirën e njerëzve me nevojë, bamirësit zoti i ruajt.