– Aksi rrugor i rrugës regjionale Roplacë – Mateç do të bëhet realitet (Foto)

– Aksi rrugor i rrugës regjionale Roplacë – Mateç do të bëhet realitet,

– Sot Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj drejtorin e rrugëve shtetërore z.Ejup Rrustemi, ku bashk u dakorduan për punët ndërtimore që duhet të fillojn te rruga regjionale Ropalcë – Mateç. Ky projekt do të financohet nga Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore, i aprovuar nga Ministria e transportit dhe lidhjeve dhe Komuna e Likovës.

– Të gjithë e dijm se kjo rrugë ka qenë në gjendje të mjerueshme duke paraqitur problem për lëvizje të lirë të qyterarëve.

– Prandaj edhe Komuna e Likovës me në krye kryetarin e saj, z. Erkan Arifi, në vazhdimësi i ka prij cdo procesi të nevojshëm vetëm e vetëm të bëhet realitet një ditë e më parë .