Mbahet mbledhja e shtabit për mbrojtje dhe shpëtim si dhe shtabi i krizës (Foto)

– Sot në hapsirat e Komunës së Likovës u mbajt mledhja e shtabit për mbrojtje dhe shpëtim si dhe shtabi i krizës ku prezentuan bartësit e institucioneve shtetrore në nivel komunal, antarët e shtabit si dhe Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, ku temë kryesore ishte:”Gjendja e jashtzakonshme në shtet, mbrojtja dhe menaxhimi i situatës së virusit të COVID-19.

– Andaj të gjithë së bashku të koordinuar e unifikuar mund të ja dalim duke kërkuar nga banorët e Komunes së Likovës të tregojnë qetësi dhe ti permbahen rekomandimeve të qeverisë.

– Të gjithë të ruhemi maksimalisht dhe Rrini në shtëpi pasi vetëm kështu mund të ja dalim më mirë.