Java e buxhetit

Të dashur Banorë të Komunës së Likovës. Nga sot kemi filluar Javën e Buxhetit. Projektet, idetë dhe propozimet tuaja mund të na dërgoni në email, në inbox apo edhe fizikisht mund të vini e të dorzoni propozimet tuaja në Administratën tonë Komunale.

Kjo është një mundësi për të gjithë Banorët e komunes tonë të kontribojnë në përpilimin e Buxhetit të vitit 2020.

Nga sot deri më datë 22 Nëntor 2019.

Buxhetin e bëjmë së bashku,bashkë pèr komunen qe duam…