Fillon projekti i parkit në f.Likovë (Foto)

– Sot edhe zyrtarishtë filluan punimet për parkun në fshatin Likovë. Me anë të këtij projekti Likovës i shtohet edhe një pamje e re për të gjithë vendin dhe gjithashtu dhe rekreacion për banorët e këtij vendi.
– Ta gëzoni !


– Me respekte,


– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.