Vendoset nxemja qëndrore në Shkollën “5 Tetori” në f.Nikushtak dhe Ropalcë (Foto)

– Në SH.F.K. “5 Tetori” me seli në f.Nikushtak dhe f.Ropalcë në përfundim e sipër vendosja e nxemja qëndrore,

– Tashmë ëndërr e realizuar, shkolla fillore në f.Nikushtak dhe në f.Ropalcë do të kenë nxemje qëndrore. Nxënësit e kësaj shkolle do ta vazhdojnë mësimin në mënyrën më të mirë të mundshme dhe kjo fal Komunës së Likovës. E vetmja gjë që mund të themi është vetëm ti urojmë dhe këta nxënës të bëhen të shkëlqyeshëm dhe të kenë suksese për vendin dhe Komunën tonë.

– Ta gëzoni !