Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic,

– Sot vizituam f.Vishtic ku po kryhen punët ndërtimore edhe atë:

– Nxemja qendrore e shkollës së fshatit, ndrrymin e dyshemeve në të gjitha klasët dhe lyerjen e shkollës,

– Shtruarja e rrugicës me pllaka të betonit te vendi i quajtur Çeshma e fshatit (Vlen të theksohet se punën e dorës e kryen shoqata Vishtica me seli në Austri në krye me z.Bujar Zendeli, falënnderojm gjithë donatoret nga zemra).

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic,- Sot vizituam f.Vishtic ku po kryhen punët ndërtimore…

Posted by Komuna e Likovës on Wednesday, October 9, 2019