LAJMËRIM

– L A J M Ë R I M,

– Të nderuar banorë të Komunës së Likovës dhe me gjërë, ju lajmërojmë se nesër me dt.23.08.2019 ( e premte ), do të bëhet asfaltimi i pjesës së dytë të aksit rrugor Likovë – Hotël – Mateç, ku ju NJOFTOJM se do të bllokohet rruga nga ora 08:00 deri në ora 18:00.

– Urojmë në mirëkuptimin tuaj të denjë, rrugët e tona po bëhen, le t’i gëzojmë me të mira !

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.