Mesazh urimi (Foto)

– Mesazh urimi,

– Të nderuar besimtar musliman, sot është festë, ditë e shenjtë pas mbarimit të një muaji të shenjtë, Ramazanit. Festojm Fitër Bajramin, me shpresë që Zoti të na i ketë pranuar lutjet, agjërimin dhe namazin tonë.

– Gëzuar Bajramin për shumë mote !

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.