Informim nga EVN-ja

– INFORMIM NGA EVN-ja,

– Të nderuar qytetarë,

– Ju informojmë se për shkak investimeve urgjente në rrjet, se me dt.02 tetor 2018-të, ditë e martë, nga ora 09:00 deri me ora 13:00 fshatrat si: Likova, Hotla, Mateçi, Vishtica, Nikushtaku, Goshinca, Llukara, Presnica, Orkoca, dhe Strima nuk do të kenë rrymë elektrike në atë periudhë kohore.

– Ju falënderojmë për mirkuptimin,

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.