Njoftim

Njoftim

Të nderuar banorë, ju informojmë se Komuna e Likovës me komisionin përbërës dhe kryetarin në krye, do të vijnë dhe të na informojnë në lidhje me projektin më të ri të Komunës për zhvillimin e bujqësisë në vendin tonë, ku me ç`rast do të mund të lidhen edhe kontratat për plasmanin e produkteve.

Ju informojmë të gjithve që kanë dëshirë të marrin pjesë dhe të marrin informata plotësuese të vijnë në fshatrat vijues sipas orarit:

Fshati Vendi Dita, data dhe ora
Nikushtak Shkolla Fillore në f.Nikushtak E premte, 27 korrik 2018, 17:00
Vishticë Shkolla Fillore në f.Vishticë E premte, 27 korrik 2018, 18:00
Ropalcë Shkolla Fillore në f.Ropalcë E premte, 27 korrik 2018, 19:00
Mateç Shkolla Fillore “Kultura” në f.Mateç E premte, 27 korrik 2018, 20:15
Hotël SH.F. “Anton Z.Çajupi” E shtunë, 28 Korrik 2018, ora 17:00
Likovë SH.F.”Dituria” E Shtunë, 28 Korrik 2018, ora 18:00
Orizare SH.F.”Faik Konica” E Shtunë, 28 Korrik 2018, 19:00
Sllupçan SH.F.”Faik Konica” E Shtunë, 28 Korrik 2018, 20:15
Opajë SH.F.”7 Marsi” E Diel, 29 Korrik 2018, 17:00
Vaksincë SH.F.”Rilindja” – Vaksincë E Diel, 29 Korrik 2018, 18:00
Llojan SH.F.”Rilindja” – Qëndrore E Diel, 29 Korrik 2018, 19:00

SHKARKO DHE SHIKO NJOFTIMIN