Kryetari z.Arifi nuk ndalet (Foto)

“TË PËRKUSHTUAR PËR AMBIENT SA MË TË PASTËR JETËSOR”

Pas shumë kërkesave nga banorët e f.Vaksince, f.Llojan dhe f.Sllupçan dhe nevojës të cilën e pa vet edhe Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, gjatë vizitës neper fshatra, u intervenua me makinerinë e nevojshme nga NKP ,,Pisha,, Likovë, në disa lokacione kyçe për pastrim edhe ate ne rrugen lokale Sllupçan-Vaksincë si dhe pastrimi mbi fsh.Vaksincë te ashtequajtur deponia e egër.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
FB_IMG_1517854927975

FB_IMG_1517854930971

Re-writes for my editor are complete now https://order-essay-online.net/ I await the verdict of the publisher’s editor