Përfundon plani urbanistik lokal për Zonë të lirë industriale në f. Nikushtak (Foto)

Plani urbanistik lokal per Zone te lire industriale ne f. Nikushtak, perfundon,

Pas perfundimit te punimit te planit urbanistik lokal me destinim per Zone te lire industriale, ne f.Nikushtak, para disa ditëve, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, pati takim me investitore te huaj serioz, te cilet me veç posedojn ne vende te Europes Perendimore, kompani me renome nderkombetare dhe shume profitabile.

Kryetari, investitorit te mundshem i garantoi se ai se bashke me Keshillin komunal dhe administraten komunale, do te jen ne sherbim te tyre 24 ore, per cdo nevoje te tyre, ku ua beri ne dije se gjithcka qe lejojn dispozitat ligjore dhe nenligjore ne fuqi, sa i perket taksave dhe tatimeve komunale, qe ka mundesi do te clirohen plotesisht apo ato te jen simbolike, vetem e vetem te investohet, me cka do te arrijm te ulim papunesine, pasi eshte per te gjithe prioritet mbi prioritet.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
26815241_1908572872792120_2837950691096686180_n

p6

Net 619/466-0622 5 nonfiction book writing mistakes and their portal right there solutions write nonfiction now