Lajmërim nga EVN-ja

– Të nderuar qytetar, – Ju informojmë se nesër me dt.20.09.2019-të, ditë e premte, në fillim nga ora 08:00 deri në ora 13:00, do të ndalet rryma në f.Likovë, f.Hotël, f.Mateç, Vishticë, f.Nikushtak, f.Goshincë, f.Llukarë dhe f.Strimë, pasi që kompania EVN do të intervenoj në rrjetin e infrastrukturës së rrymës ! – Me respekt, – […]

Shpallje interne

ПРИЈАВА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС ВО ОПШТИНА ЛИПКОВО 1.Податоци за огласот: -Број на интерниот оглас : -Реден број на работното  место за кое се пријавува: 2.Лични податоци за кандидатот: -Име:                                                                          -Презиме :                                                                -Припадност на заедница :                                -Вработен во Сектор –Одделени:                         -Контакт телефон:                                                 3.Податоци за исполнување на посебни услови: -Степен на образование […]

LAJMËRIM

– L A J M Ë R I M, – Të nderuar banorë të Komunës së Likovës dhe me gjërë, ju lajmërojmë se nesër me dt.23.08.2019 ( e premte ), do të bëhet asfaltimi i pjesës së dytë të aksit rrugor Likovë – Hotël – Mateç, ku ju NJOFTOJM se do të bllokohet rruga nga […]

F T E S Ë P U B L I K E

– FTESË PUBLIKE, – Të nderuar, – Jeni të ftuar nga kryetari i Komunës se Likoves, m-r Erkan Arifi, që me dt.28 nentor 2018, ditë e mërkurë, të merrni pjes në manifestimin qëndror nga Komuna e Likovës për nder të ditës së Flamurit tek salla e Gjimnazit “Ismet Jashari” Likovë ne fillim prej ora 10:30. […]

Madhesia e fontit
Kontrast