NJOFTIM

Njoftim, Nesër me 21 mars 2023 për nderë të ditës së pranverës, organizohet aksion ekologjik në gjithë teritorin e Komunës së Likovës, duke filluar nga Penda, prej orës 09:30, e duke vazhduar në gjithë teritorin e Komunës së Likovës. Shëndeti mbi të gjitha, andaj ju lutem të kujdesemi për natyrën, e që pastaj natyra të […]

Projekti urbanistik jashtë vendbanimit të Planit Urbanistik me destinim V1 – arsim dhe shkencë, B6 – hapësira për tubime dhe audienca, D3 – sport dhe rekreacion i zonave të gjelbra në një pjesë të PK 3844 KK Llojanë – jashte rajonit ndërtimor

Projektin urbanistik jashtë vendbanimit të Planit Urbanistik me destinim V1 – arsim dhe shkencë, B6 – hapësira për tubime dhe audienca, D3 – sport dhe rekreacion i zonave të gjelbra në një pjesë të PK 3844 KK Llojanë – jashte rajonit ndërtimor, Komuna e Likovës (ndrrimi dhe plotësimi i projektit urbanistik jashtë vendbanimit të planit urbanistik […]

Njoftim

Debat-Propozim buxheti i Komunës së Likovës për vitin 2023, Të nderuar qytetarë, duke filluar nesër të gjithë banorët e Komunës së Likovës mund të vijnë në objektin e komunës së Likovës në seksionin për buxhet dhe financa të propozojnë ide të ndryshme ku dhe në fund do të propozohen në seancen e këshillit komunal. Gjithashtu […]

Njoftim me rëndësi për qytetarët

KOMUNA E LIKOVËS NJ O F T I M Të nderuar, qytetar të Komunës së Likovës Ju njoftojm se në Komunën së Likovës (në të gjitha fshatrat)-Likovë, Llojan, Vaksincë, Sllupçan, Orizare, Bellanocë, Allashec, Izvor, Gushincë, Orkoc, Strimë, Hotël, Zllakuçan, Mateç, Vishticë, Ropalcë, Nikushtak, Opajë, Runicë, Strazhë, Gllazhnje dhe Dumanocë, prej datës 12.09.2022 deri më datë […]

Njoftim për asfaltimin e rrugës regjionale Mateç-Ropalcë (Foto)

NJOFTIM PËR BLLOKIMIN E RRUGËS REGIONALE MATEÇ-ROPALC TË NDERUAR QYTETAR, JU NJOFTOJM SE PËRSHKAK TË DINAMIKËS TË KRYERJES SË OBJEKTIT “RIKONSTRUIMI I RRUGËS SHTETËRORE RR-2133 (SEGMENTI F. ROPALC – F. MATEÇ) PËRSHKAK TË ASFALTIMIT TË TË NJËJTËS DO TË NDËRPREHET QARKULLIMI I AUTOMJETEVE NË RELACIONIN MATEÇ-ROPALC DHE ANASJELLTAS MË DATË 14.07.2022 PREJ ORËS 06:00 TË […]

Madhesia e fontit
Kontrast