PROJEKTITTË USAID-it për PËRFORCIM të KAPACITETEVE PËR SHFRYTËZIM TË RESURSEVE

PROJEKTITTË USAID-it për PËRFORCIM të KAPACITETEVE PËR SHFRYTËZIM TË RESURSEVE LIDERSHIP FORUMI I KRYETARËVE TË KOMUNAVE “Inkurajimi i përsosmërisë në menaxhim dhe bashkëpunim” Më 27 dhe 28 shtator 2023, në Mavrovë, Projekti i USAID-it për Përforcim të kapaciteteve për shfrytëzim të resurseve, organizoi forumin e lidershipit të kryetarëve të komunave partnere me temën “INKURAJIMI I […]

NJOFTIM nga Komisioni për barazi gjinore pranë Komunës së Likovës

ME RASTIN E MUAJIT TETOR TË LUFTËS KUNDËR KANCERIT TË GJIRIT DHE KUJDESIT NË KOHË SHËNDETËSORE TË GRAVE Komisioni për barazi gjinore pranë Komunës së Likovës Më datë: 03.10.2023 ( dita e martë) ora 12:00 ORGANIZON AKTIVITETIN PËR SHËNDETIN E GRUAS Tema: “Ngritja e ndërgjegjësimittëgravepërkujdestëvazhdueshëmnë mbrojtjen shëndetintuaj” Në këtë aktivitet prezentonDR. MERITA XHEMAILI JANË TË […]

Madhesia e fontit
Kontrast