Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si nikoqir i shoqëruar nga Ministresha për punë dhe politikë sociale, znj. Jovanka Trençevska dhe Sekretari shtetëror, z. Resmi Ejupi, ishin për vëzhgim të dinamikës së punimeve tek objekti i dytë i Çerdhes në komunën tonë

Gjatë ditës sotshme, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si nikoqir i shoqëruar nga Ministresha për punë dhe politikë sociale, znj. Jovanka Trençevska dhe Sekretari shtetëror, z. Resmi Ejupi, ishin për vëzhgim të dinamikës së punimeve tek objekti i dytë i Çerdhes në komunën tonë, e cila u përfitua nga komuna e jonë […]

Ministresha për punë dhe politikë sociale viziton Komunën e Likovës

Sot ishim për vizitë te Qendra për fëmijë me nevoja të veçanta në f.Orizare bashkarisht me Ministreshën për punë dhe politikë sociale, znj.Jovanka Trençevska, sekretarin shtetëror z. Resmi Ejupi dhe shumë të tjerë, ku zyrtarisht përfundohet me sukses projekti 1 vjeçar nga dita kur e lëshuam në përdorim këtë qendër. Bëjmë apel për të gjithë […]

Video: Fillojnë punimet për rregullimin e qendrës së fshatit Vaksincë (Video)

Mirmëngjesi😊 Komuna e Likovës në bashkëpunim me Shoqatën Humanitare “VAKSINCA” , është në realizim e sipër të Qendrës së fshatit. Kryetari i Komunës së Likovës, ju është mirënjohës të gjithë banorëve të komunës tonë, pasi ata në vazhdimësi thuaj se në çdo lokalitet po kyçen në realizimin e punëve me interes të përgjithshëm, prandaj edhe […]

Sot në Ohër u mbajt forumi i kryetarëve të komunave (grupi i dytë) të cilët janë antarë (partnerë)të programit të USAID-it ( United States Agency for International Development ) për forcimin e kapaciteteve në shfrytëzimin e resurseve të komunave në Maqedoninë e Veriut

Sot në Ohër u mbajt forumi i kryetarëve të komunave (grupi i dytë) të cilët janë antarë (partnerë)të programit të USAID-it ( United States Agency for International Development ) për forcimin e kapaciteteve në shfrytëzimin e resurseve të komunave në Maqedoninë e Veriut. Ndihmën që USAID i jep Komunës së Likovës nëpërmjet këtij programi, padyshim […]

Madhesia e fontit
Kontrast