Njoftim

Njoftim, Komuna e Likovës në bashkëpunim me Agjensionin për rrugë shtetërore ju informon se prej nesër nga ora 08.00 deri ora 17.00 do të behet rekonstruimi-asfaltimi i rrugës regjionale në mes fshatrave Orizare dhe Likovë ku dhe rruga do të jetë e bllokuar për arsye të asfaltimit të rrugës. Andaj ju njoftojmë ta shfrytëzoni rrugën […]

Dje u mbajt puntori për përgatitjen e planit aksional lokal për mjedis jetësor (PAEL) për Komunën e Likovës për periudhën 2022-2028

Më 27 prill në Komunën e Likovës u mbajt punëtoria për përgatitjen e Planit Lokal të Veprimit për Mjedis në kuadër të projektit “Më pak mbeturina, më pak rrezik, më shumë shëndet” i financuar nga Bashkimi Evropian përmes Programit për Bashkëpunim Ndërkufitar Serbi – Maqedonia e Veriut ( IPA 2). Në punëtori morën pjesë përfaqësues […]

Projekti urbanistik për urbanizimin e parcelës në f.Llojan

VENDIM-Me këtë vendim organizohet mbikqyrje publike për projektin urbanistik shkolla Llojan pk.nr.3844 KK Llojan j.r.n. Lajmerim per projektin urbanistik jashte planit urbanistik shkolla Llojan PK.nr.3844 СООПШТЕНИЕ за организирање на јавен увид за Урбанистички проект В1 Б6 и Д3 на КП бр. 3844 КО Лојане вгр. Shkarko dokumentin-Skicën    

Madhesia e fontit
Kontrast