Ndahen 27-të vendime për mësimdhënësit e shkollave komunale të Komunës së Likovës

Ndjehem i lumtur dhe shumë i respektuar që sot kam mundësinë të ndaj gjithsej 27-të vendime pune për mësimdhënësit e shkollave fillore dhe të shkollës mesme që gravitojnë në Komunën e Likovës. Mësimdhënësve së pari ju dëshiroj shëndet, po njëherit edhe apeloj për përkushtim maksimal në punën e tyre të shejntë, e pastaj sigurtë që […]

FRI NË BASHKËPUNIM ME KOMUNËN E LIKOVËS SHTROI IFTARIN E PËRBASHKËT

FRI NË BASHKËPUNIM ME KOMUNËN E LIKOVËS SHTROI IFTARIN E PËRBASHKËT Në hapësirat e restorantit Lulja në Sllupçan të komunës së Likovës u shtrua iftari i përbashkët nga Komuna e Likovës dhe Forumi Rinor Islam – dega Kumanovë për një numër të madh mysafirësh. Të ftuar ishin udhëheqës të Komunës së Likovës, udhëheqës të Forumit […]

Vizitat gjatë vikendit të Kryetarit z.Erkan Arifi

Sot (e shtunë, 25.03.2023) kryetari z.Erkan Arifi së bashku më funksionarë të tjerë vizituan punimet e ujësjellësit në f.Nikushtak me çka dhe rrumbullakësohet i tërë projekti për ujë të pijshëm për gjithë vendbanimet e Komunës së Likovës. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës ________________________________________________________________________________ Në këtë ditë të Ramazanit, edhe një lajm i mirë për […]

Sot u zhvillua aksioni i plotë nga Komuna e Likovës së bashku me shoqatat jo qeveritare, nxënës dhe udhëheqësi nga SH.F.K.”Dituria” Likovë dhe SH.M.K. “Ismet Jashari” – Likovë, NKP “Pisha”, ku bashkarishtë në ditën e pranverës dërguam mesazh të qartë se duhet ta ruajmë natyrën dhe se natyra është vetë oksigjeni për të gjithë neve.

Sot u zhvillua aksioni i plotë nga Komuna e Likovës së bashku me shoqatat jo qeveritare, nxënës dhe udhëheqësi nga SH.F.K.”Dituria” Likovë dhe SH.M.K. “Ismet Jashari” – Likovë, NKP “Pisha”, ku bashkarishtë në ditën e pranverës dërguam mesazh të qartë se duhet ta ruajmë natyrën dhe se natyra është vetë oksigjeni për të gjithë neve. […]

Madhesia e fontit
Kontrast