Kryetari Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, realizoj takim kordinues në f. Orizare me klubin e futbollit “Vllaznimi”, të këtij fshati, për aktivitetet konkrete lidhur me funksionimin normal të tij dhe për ngritjen edhe më shumë në të ardhmen

Kryetari Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, realizoj takim kordinues në f. Orizare me klubin e futbollit “Vllaznimi”, të këtij fshati, për aktivitetet konkrete lidhur me funksionimin normal të tij dhe për ngritjen edhe më shumë në të ardhmen. Kliko mbi linkun – postimi në facebook

Njoftim me rëndësi për qytetarët

KOMUNA E LIKOVËS NJ O F T I M Të nderuar, qytetar të Komunës së Likovës Ju njoftojm se në Komunën së Likovës (në të gjitha fshatrat)-Likovë, Llojan, Vaksincë, Sllupçan, Orizare, Bellanocë, Allashec, Izvor, Gushincë, Orkoc, Strimë, Hotël, Zllakuçan, Mateç, Vishticë, Ropalcë, Nikushtak, Opajë, Runicë, Strazhë, Gllazhnje dhe Dumanocë, prej datës 12.09.2022 deri më datë […]

Te vendi i quajtur “Te Pishat” në f.Sllupçan, afër f.Allashec, gurbetçari ynë z.Burhan Imeri nga f.Likovë, së bashku me kryetarin e Komunës, z.Erkan Arifin, vizituan punën e kryer në vendosjen e karrikeve dhe tavolinave si donacion nga z.Burhani, ku edhe e nderuam me një mirënjohje për kontributin e tij, me çka u dakorduam se ai do të vazhdoj të kontriboj edhe më shumë për vendin tonë

Te vendi i quajtur “Te Pishat” në f.Sllupçan, afër f.Allashec, gurbetçari ynë z.Burhan Imeri nga f.Likovë, së bashku me kryetarin e Komunës, z.Erkan Arifin, vizituan punën e kryer në vendosjen e karrikeve dhe tavolinave si donacion nga z.Burhani, ku edhe e nderuam me një mirënjohje për kontributin e tij, me çka u dakorduam se ai […]

Përfaqësues të komunës, këshilltari komunal, punëkryerësi dhe mbikqyrësi, ishin për të parë nga afër trasën e rrugës e cila do të filloj të rregullohet – asfaltohet në f. Hotël, prej tek rruga regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës dhe deri në përfundim të fshatit

Përfaqësues të komunës, këshilltari komunal, punëkryerësi dhe mbikqyrësi, ishin për të parë nga afër trasën e rrugës e cila do të filloj të rregullohet – asfaltohet në f. Hotël, prej tek rruga regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës dhe deri në përfundim të fshatit. – Njëherit apelojm deri tek të gjithë ata që edhe […]

Madhesia e fontit
Kontrast