Klubi i Karatesë Rinia më 24.09.2022 ishte në Kupën e Maqedonisë në Ohër e cila ishte përzgjedhës për Kampionatin Botëror dhe Ballkanik

Klubi i Karatesë Rinia më 24.09.2022 ishte në Kupën e Maqedonisë në Ohër e cila ishte përzgjedhës për Kampionatin Botëror dhe Ballkanik. Nedim Shaqiri u shpallë Kampion i Maqedonisë dhe u kualifikua për Kampionatin Botëror dhe Ballkanik. Fisnik Shaqiri u shpall nënKampion i Maqedonisë dhe u kualifiku për Kampionat Ballkanik. Omer Musliji fitoi medalje të […]

Sot vëzhguam punimet në rrugën lokale në f.Hotël, rrugë primare që e lidh fshatin me shkollën dhe banorët e tjerë të Hotlës

Sot vëzhguam punimet në rrugën lokale në f.Hotël, rrugë primare që e lidh fshatin me shkollën dhe banorët e tjerë të Hotlës. Me durimin tuaj këto punime do të përfundojnë, e më pastaj ju të gjithë do t’a gëzoni rrugën, me investimin e duhur të kryer për ju dhe fshatin tuaj. Zyra e kryetarit, 06 […]

Sot u mbajt takimi i rradhës koordinues në mes të komunës, përfaqësuesve të ministrisë për transport dhe lidhje dhe bankes europjane investuese për vënien në funksion të filterstacionit për tërë vendbanimet e komunës tonë

Sot u mbajt takimi i rradhës koordinues në mes të komunës, përfaqësuesve të ministrisë për transport dhe lidhje dhe bankes europjane investuese për vënien në funksion të filterstacionit për tërë vendbanimet e komunës tonë. Ky projekt ka qenë ëndërr e banorëve të komunës tonë për të pasur ujë të pijshëm. Facebook postimi

” EDHE NIKUSHTAKU E VISHTICA PO BËHEN ME SISTEM TË UJIT TË PIJSHËM “

” EDHE NIKUSHTAKU E VISHTICA PO BËHEN ME SISTEM TË UJIT TË PIJSHËM ” Pas kompletimit të dokumentacioit teknik nga ana e Komunës së Likovës gjatë seancës së djeshme të Qeverisë u miratua Informacioni për prokurimin publik shumëvjeçar për financimin e aktiviteteve për furnizim me ujë në vendbanimet: Nikushtak dhe Vishticë me shahtë lidhëse në […]

Vizitë kopshtit për fëmijë “Rrezja” , bashkë me Ministreshën dhe Sekretarin shtetëror, gjatë cilës u dëshmua se funksionon si është më së miri, e kjo kuptohet se mundësohet edhe nga kushtet që i posedon

Vizitë kopshtit për fëmijë “Rrezja” , bashkë me Ministreshën dhe Sekretarin shtetëror, gjatë cilës u dëshmua se funksionon si është më së miri, e kjo kuptohet se mundësohet edhe nga kushtet që i posedon. Për momentin kryhet përkujdesje dhe edukim për 46 fëmijë, të cilët janë të ndarë në dy grupe prej moshës 2 – […]

Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si nikoqir i shoqëruar nga Ministresha për punë dhe politikë sociale, znj. Jovanka Trençevska dhe Sekretari shtetëror, z. Resmi Ejupi, ishin për vëzhgim të dinamikës së punimeve tek objekti i dytë i Çerdhes në komunën tonë

Gjatë ditës sotshme, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si nikoqir i shoqëruar nga Ministresha për punë dhe politikë sociale, znj. Jovanka Trençevska dhe Sekretari shtetëror, z. Resmi Ejupi, ishin për vëzhgim të dinamikës së punimeve tek objekti i dytë i Çerdhes në komunën tonë, e cila u përfitua nga komuna e jonë […]

Ministresha për punë dhe politikë sociale viziton Komunën e Likovës

Sot ishim për vizitë te Qendra për fëmijë me nevoja të veçanta në f.Orizare bashkarisht me Ministreshën për punë dhe politikë sociale, znj.Jovanka Trençevska, sekretarin shtetëror z. Resmi Ejupi dhe shumë të tjerë, ku zyrtarisht përfundohet me sukses projekti 1 vjeçar nga dita kur e lëshuam në përdorim këtë qendër. Bëjmë apel për të gjithë […]

Madhesia e fontit
Kontrast