Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme.

Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme.

Transparenca në parim, takim për javën buxhetore 2023 – Filloi – Komuna e Likovës

Java e Buxhetit, Nga sot në mëngjes filluam takimet me banorët, këshilltarët e fshatrave, hoxhallarët, kryetarët e bashkësive lokale, shoqatat jo qeveritare, ku secili fshat propozon atë çka duhet për fshatin e tij. Në bazë të agjendës nga ora 08:30 kishim takim me fshatin Nikushtak dhe Vishticë, 09:30 kishim takim me fshatin Mateç dhe Ropalcë, […]

Njoftim

Debat-Propozim buxheti i Komunës së Likovës për vitin 2023, Të nderuar qytetarë, duke filluar nesër të gjithë banorët e Komunës së Likovës mund të vijnë në objektin e komunës së Likovës në seksionin për buxhet dhe financa të propozojnë ide të ndryshme ku dhe në fund do të propozohen në seancen e këshillit komunal. Gjithashtu […]

Në SH.F.K. “7 Marsi” nga f.Opajë për nderë të 3 Dhjetorit-Ditës Ndërkombëtare të personava me aftësi të kufizuar, në këtë shkollē u realizua puntori nga nxënësit e klasave të IV-tërta.

Në SH.F.K. “7 Marsi” nga f.Opajë për nderë të 3 Dhjetorit-Ditës Ndërkombëtare të personava me aftësi të kufizuar, në këtë shkollē u realizua puntori nga nxënësit e klasave të IV-tërta. Qëllimi i kësaj puntorije ishte ngritja e vetëdijes së nxënësve ndaj personave me aftësi të kufizuara, solidarizimi, bashkëpunimi si dhe socializimi me këtë kategori. Faleminderojmë […]

Në rrugicën e f.Hotël, prej rrugës regjionale në drejtim të xhamisë e shkollës dhe deri në përfundim të fshatit aktualisht po kryhen punimet e fazës së fundit të shtresës së tamponimit përpara asfaltimit.

Në rrugicën e f.Hotël, prej rrugës regjionale në drejtim të xhamisë e shkollës dhe deri në përfundim të fshatit aktualisht po kryhen punimet e fazës së fundit të shtresës së tamponimit përpara asfaltimit.

Kështu u festua 28 nëntori në të gjitha shkollat në nivel Komunal

Në vazhdën e aktiviteteve lidhur me 22 dhe 28 nëntorin ditën e Alfabetit dhe Flamurit, sot kryetari ishte prezent në SH.F.K. “Rilindja” në f.Llojan ku mbajt manifestimi i festave të nëntorit nga nxënësit e shkollës 🇦🇱 Në vazhdën e aktiviteteve lidhur me 22 dhe 28 nëntorin ditën e Alfabetit dhe Flamurit, sot kryetari ishte prezent […]

” Për Festat e Nëntorit, në Komunën e Likovës, tradicionalisht mbjellen fidane “

” Për Festat e Nëntorit, në Komunën e Likovës, tradicionalisht mbjellen fidane ” – Gjelbrimi i Komunës së Likovës, sikurse viteve tjera vazhdoi edhe sivjet, për nderë të festave të Nëntorit. – Përveç mbjelljes së fidaneve, në prezencë të Ish Komandantit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, z. Ali Ahmeti, iu bën homazhe varrezave të […]

Madhesia e fontit
Kontrast