Paralelisht me rregullimin e rrjetit të ujësjellësit në f. Llojan, në përfundim e sipër jan edhe punimet për rekonstruimin e rezervoarit ekzistues dhe ndërtimin e rezervorarit të ri – plotësues.

Paralelisht me rregullimin e rrjetit të ujësjellësit në f. Llojan, në përfundim e sipër jan edhe punimet për rekonstruimin e rezervoarit ekzistues dhe ndërtimin e rezervorarit të ri – plotësues. Me investme kapitale, Komuna e Likovës, me në krye Kryetarin e saj, z. Erkan Arifi, ashtu siç ka filluar edhe do të vazhdoj. Linku nga […]

Me kerkesë të Këshillit të Bashkësisë Lokale të fshatit Vishticë dhe Këshilltarit Komunal z.Jahi Jahiu, Komuna e Likovës e ka siguruar materialin e nevojshëm tamponin për sanimin e ansoreve të rrugës lokale për në f.Vishticë…

Me kerkesë të Këshillit të Bashkësisë Lokale të fshatit Vishticë dhe Këshilltarit Komunal z.Jahi Jahiu, Komuna e Likovës e ka siguruar materialin e nevojshëm tamponin për sanimin e ansoreve të rrugës lokale për në f.Vishticë, që të kemi komunikacion sa më të sigurtë, andaj i falemendrojm të gjithë ata vullnetarë për angazhimin e tyre. Linku […]

Me bashkëfinansim të Komunës së Likovës dhe Bashkësisë lokale të f.Hotël – banorëve, instalojmë gypa, shahte për grumbullim të ujërave atmosferik në rrugicën kryesore të f.Hotël, prej te rruga regjionale në drejtim të shkollës .

🤝 Me bashkëfinansim të Komunës së Likovës dhe Bashkësisë lokale të f.Hotël – banorëve, instalojmë gypa, shahte për grumbullim të ujërave atmosferik në rrugicën kryesore të f.Hotël, prej te rruga regjionale në drejtim të shkollës . 🙏 Falenderojmë bashkësinë lokale të fshatit dhe banorët për kontributin dhe bashkëpunimin. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Takim mes Kryetarit të Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, i shoqëruar nga personeli i urbanizmit, përfaqësuesve të f. Hotel dhe shtëpisë projektuese, lidhur me Punimin e Projektit për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit dhe rezervoarit në f. Hotël.

Takim mes Kryetarit të Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, i shoqëruar nga personeli i urbanizmit, përfaqësuesve të f. Hotel dhe shtëpisë projektuese, lidhur me Punimin e Projektit për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit dhe rezervoarit në f. Hotël. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Gjatë ditës sotshme me ftesë të Kryetarit të Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi ishin në takim përfaqësues të f.Vaksincë dhe shtëpija projektuese – kontraktuese, e cila në përputhje me kontratën ka për obligim të përgatis Dokumentacionin teknik për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësin në f. Vaksincë

– Gjatë ditës sotshme me ftesë të Kryetarit të Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi ishin në takim përfaqësues të f.Vaksincë dhe shtëpija projektuese – kontraktuese, e cila në përputhje me kontratën ka për obligim të përgatis Dokumentacionin teknik për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësin në f. Vaksincë. Bashkarisht u dakorduam që gjatë punimit të […]

Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me perfaqësuesit e MPB-Kumanovë, UNDP-së, përfaqësuesit e myftenisë së Kumanovës, hoxhallarët dhe banorë të shumtë organizuan tribun të përbashkët me moton “Çdo plumb ka një shënjestër!”

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me perfaqësuesit e MPB-Kumanovë, UNDP-së, përfaqësuesit e myftenisë së Kumanovës, hoxhallarët dhe banorë të shumtë organizuan tribun të përbashkët me moton “Çdo plumb ka një shënjestër!” Festo me zemër, jo me armë”, iu përcoll sot nxënësve dhe banorëve të tjerë të Komunës së Likovës, në […]

Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, priti në takim kryetarin e Forumit Rinor Islam në nivel të Republikës së Maqedonisë së veriut z.Xhabir Emini, së bashku me bashkëputort ku diskituan tema të ndryshme për aktivitete në të ardhmen

Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, priti në takim kryetarin e Forumit Rinor Islam në nivel të Republikës së Maqedonisë së veriut z.Xhabir Emini, së bashku me bashkëputort ku diskituan tema të ndryshme për aktivitete në të ardhmen. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast