Sot Komunën e Likovës e vizitoj Kryetari i F.F.M. z.Muhamet Sejdini së bashku me kryetarin e ligës së futbollit për Likovë z.Abdulla Sakipi dhe bashkpuntorët e tjerë, ku bashkarishtë u dakorduam që të zhvillojmë edhe më shumë sportin në komunën tonë.

Sot Komunën e Likovës e vizitoj Kryetari i F.F.M. z.Muhamet Sejdini së bashku me kryetarin e ligës së futbollit për Likovë z.Abdulla Sakipi dhe bashkpuntorët e tjerë, ku bashkarishtë u dakorduam që të zhvillojmë edhe më shumë sportin në komunën tonë. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Sot përfunduan punimet për asfaltimin e rrugës kryesore në f. Hotël prej rrugës regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit. Nga nesër do të vazhdojn punimet për rregullimin e bankinave në dyja anët, me çka shumë shpejt edhe do të lëshohet zyrtarisht në përdorim.

T’a gëzojn banorët e f.Hotël, Sot përfunduan punimet për asfaltimin e rrugës kryesore në f. Hotël prej rrugës regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit. Nga nesër do të vazhdojn punimet për rregullimin e bankinave në dyja anët, me çka shumë shpejt edhe do të lëshohet zyrtarisht në përdorim. […]

Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme.

Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Zyrtarishtë ju dha drita e gjelbërt nga ana e Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, z.Jeton Shaqiri për ndërtimin e sallës së sportit në SH.F.K.”Rilindja” në f.Llojan.

Zyrtarishtë ju dha drita e gjelbërt nga ana e Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, z.Jeton Shaqiri për ndërtimin e sallës së sportit në SH.F.K.”Rilindja” në f.Llojan. Së shpejti edhe gurthemeli do të vendoset. Falënderojmë të gjithë palët që ndihmuan deri në këtë moment për të filluar ky objekt kapital për nxënesit. Urojmë që punët të […]

Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme.

Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme.

Transparenca në parim, takim për javën buxhetore 2023 – Filloi – Komuna e Likovës

Java e Buxhetit, Nga sot në mëngjes filluam takimet me banorët, këshilltarët e fshatrave, hoxhallarët, kryetarët e bashkësive lokale, shoqatat jo qeveritare, ku secili fshat propozon atë çka duhet për fshatin e tij. Në bazë të agjendës nga ora 08:30 kishim takim me fshatin Nikushtak dhe Vishticë, 09:30 kishim takim me fshatin Mateç dhe Ropalcë, […]

Njoftim

Debat-Propozim buxheti i Komunës së Likovës për vitin 2023, Të nderuar qytetarë, duke filluar nesër të gjithë banorët e Komunës së Likovës mund të vijnë në objektin e komunës së Likovës në seksionin për buxhet dhe financa të propozojnë ide të ndryshme ku dhe në fund do të propozohen në seancen e këshillit komunal. Gjithashtu […]

Në SH.F.K. “7 Marsi” nga f.Opajë për nderë të 3 Dhjetorit-Ditës Ndërkombëtare të personava me aftësi të kufizuar, në këtë shkollē u realizua puntori nga nxënësit e klasave të IV-tërta.

Në SH.F.K. “7 Marsi” nga f.Opajë për nderë të 3 Dhjetorit-Ditës Ndërkombëtare të personava me aftësi të kufizuar, në këtë shkollē u realizua puntori nga nxënësit e klasave të IV-tërta. Qëllimi i kësaj puntorije ishte ngritja e vetëdijes së nxënësve ndaj personave me aftësi të kufizuara, solidarizimi, bashkëpunimi si dhe socializimi me këtë kategori. Faleminderojmë […]

Madhesia e fontit
Kontrast