Sot u zhvillua aksioni i plotë nga Komuna e Likovës së bashku me shoqatat jo qeveritare, nxënës dhe udhëheqësi nga SH.F.K.”Dituria” Likovë dhe SH.M.K. “Ismet Jashari” – Likovë, NKP “Pisha”, ku bashkarishtë në ditën e pranverës dërguam mesazh të qartë se duhet ta ruajmë natyrën dhe se natyra është vetë oksigjeni për të gjithë neve.

Sot u zhvillua aksioni i plotë nga Komuna e Likovës së bashku me shoqatat jo qeveritare, nxënës dhe udhëheqësi nga SH.F.K.”Dituria” Likovë dhe SH.M.K. “Ismet Jashari” – Likovë, NKP “Pisha”, ku bashkarishtë në ditën e pranverës dërguam mesazh të qartë se duhet ta ruajmë natyrën dhe se natyra është vetë oksigjeni për të gjithë neve. […]

Sot Komunës së Likovës ju dorëzua një mjet i quajtur E-line Philips (Ekran interaktiv i edukimit) nga OSBE-ja me përfaqësuesin z.Blerim Zeqirin i cili e bëri dorëzimin e këtij donacioni i cili do të shërbej për të mirat e Komunës me çka dhe ecim drejt digjitalizimit të komunës tonë.

Sot Komunës së Likovës ju dorëzua një mjet i quajtur E-line Philips (Ekran interaktiv i edukimit) nga OSBE-ja me përfaqësuesin z.Blerim Zeqirin i cili e bëri dorëzimin e këtij donacioni i cili do të shërbej për të mirat e Komunës me çka dhe ecim drejt digjitalizimit të komunës tonë. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

NJOFTIM

Njoftim, Nesër me 21 mars 2023 për nderë të ditës së pranverës, organizohet aksion ekologjik në gjithë teritorin e Komunës së Likovës, duke filluar nga Penda, prej orës 09:30, e duke vazhduar në gjithë teritorin e Komunës së Likovës. Shëndeti mbi të gjitha, andaj ju lutem të kujdesemi për natyrën, e që pastaj natyra të […]

Ka filluar aksioni i mbjelljes së fidaneve së bashku me shoqatën edukative “Vallaznia”…

Ka filluar aksioni i mbjelljes së fidaneve së bashku me shoqatën edukative “Vallaznia”, duke filluar nga f.Nikushtak, f.Ropalcë e deri në fshatrat e tjerë. Mbjellim për natyrën, që natyra të na fal aktivitet e ajër të pastër. *Fidanet u furnizuan nga Eko Fontana garden nga f.Hotël. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës ————————————————————– Vazhdon aksioni […]

Komuna e Likovës në bashkëpunim me Shtëpinë e Shëndetit ” Likovë ” dhe shkollat fillore, realizojn aktivitete të ndryshme, me qëllim kryesor formimin e vetëdijesimit te duhur, si dhe marrjen e masave parandaluese kundrejt dukurive negative të shkaktuara si pasojë e përdorimit të mjeteve narkotike, alkoolit ose duhanit.

Komuna e Likovës në bashkëpunim me Shtëpinë e Shëndetit ” Likovë ” dhe shkollat fillore, realizojn aktivitete të ndryshme, me qëllim kryesor formimin e vetëdijesimit te duhur, si dhe marrjen e masave parandaluese kundrejt dukurive negative të shkaktuara si pasojë e përdorimit të mjeteve narkotike, alkoolit ose duhanit. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Sot u zhvilluan aktivitete të ndryshme së bashku me shoqatën ekologjike Alpakeko-Shkup dhe SH.F.K.,,Anton Zako Çajupi,, në f.Hotël dhe SH.F.K.,,Kultura,, nê f.Mateç, ku në ditët në vijim do të zhvillohen aktivitete edhe në shkollat e tjera.

Sot u zhvilluan aktivitete të ndryshme së bashku me shoqatën ekologjike Alpakeko-Shkup dhe SH.F.K.,,Anton Zako Çajupi,, në f.Hotël dhe SH.F.K.,,Kultura,, nê f.Mateç, ku në ditët në vijim do të zhvillohen aktivitete edhe në shkollat e tjera. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Miratohet Programi planor, pёr punimin e Projektit urbanisitik jashte planit urbanistik pёr_grupén_e klasés pёr dedikim E- E1.13- termocentrale infrastruktura siperfaqésore diellore dhe fotovoltaike (panela fotovoltaike pёr prodhimin e energjisё elektrike tё cilat ndertohen nё toke)

Miratohet Programi planor, pёr punimin e Projektit urbanisitik jashte planit urbanistik pёr_grupén_e klasés pёr dedikim E- E1.13- termocentrale infrastruktura siperfaqésore diellore dhe fotovoltaike (panela fotovoltaike pёr prodhimin e energjisё elektrike tё cilat ndertohen nё toké) Shkarko dokumentin

Madhesia e fontit
Kontrast