Në prezencë, të zv. Kryeministrit të parë, z. Artan Grubi, Ministrit të punëve të jashtme, z. Bujar Osmani, Ministrit të arsimit dhe shkencës, z. Jeton Shaqiri, deputetëve të zonës, drejtorit të Byrosë për zhvillim regjional, z. Ramiz Rexhepi dhe qytetarëve, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si nikoqir edhe zyrtarisht lëshoi në përdorim Asfaltimin e rrugës kryesore në f. Hotël, prej tek rruga regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit.

MIRËMËNGJESI 😊 Në prezencë, të zv. Kryeministrit të parë, z. Artan Grubi, Ministrit të punëve të jashtme, z. Bujar Osmani, Ministrit të arsimit dhe shkencës, z. Jeton Shaqiri, deputetëve të zonës, drejtorit të Byrosë për zhvillim regjional, z. Ramiz Rexhepi dhe qytetarëve, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si nikoqir edhe zyrtarisht lëshoi […]

Sot, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi si nikoqir, bashkë me zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi, zv. Ministrin për transport dhe lidhje, z. Bekim Rexhepi, ministrin e Punëve të Jashtme Bujar Osmani, deputetët e zonës, Arbër Ademi dhe Berat Ajdari, shënuam fillimin e punimeve për rehabilitimin dhe rekonstkrumin e rrugës lokale P2133 deri tek liqeni i Likovës.

Sot, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi si nikoqir, bashkë me zëvendës kryeministrin e parë Artan Grubi, zv. Ministrin për transport dhe lidhje, z. Bekim Rexhepi, ministrin e Punëve të Jashtme Bujar Osmani, deputetët e zonës, Arbër Ademi dhe Berat Ajdari, shënuam fillimin e punimeve për rehabilitimin dhe rekonstkrumin e rrugës lokale P2133 […]

Sot Komunën e Likovës e vizitoj Kryetari i F.F.M. z.Muhamet Sejdini së bashku me kryetarin e ligës së futbollit për Likovë z.Abdulla Sakipi dhe bashkpuntorët e tjerë, ku bashkarishtë u dakorduam që të zhvillojmë edhe më shumë sportin në komunën tonë.

Sot Komunën e Likovës e vizitoj Kryetari i F.F.M. z.Muhamet Sejdini së bashku me kryetarin e ligës së futbollit për Likovë z.Abdulla Sakipi dhe bashkpuntorët e tjerë, ku bashkarishtë u dakorduam që të zhvillojmë edhe më shumë sportin në komunën tonë. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Sot përfunduan punimet për asfaltimin e rrugës kryesore në f. Hotël prej rrugës regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit. Nga nesër do të vazhdojn punimet për rregullimin e bankinave në dyja anët, me çka shumë shpejt edhe do të lëshohet zyrtarisht në përdorim.

T’a gëzojn banorët e f.Hotël, Sot përfunduan punimet për asfaltimin e rrugës kryesore në f. Hotël prej rrugës regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit. Nga nesër do të vazhdojn punimet për rregullimin e bankinave në dyja anët, me çka shumë shpejt edhe do të lëshohet zyrtarisht në përdorim. […]

Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme.

Kontrollimi në vend të ngjarjes është garancë më shumë që nesër gjatë realizimit, suksesi do jet më i madh. Fjalën e kemi për Rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në f.Vaksincë, edhe atë duke përfshi edhe rezervoarin edhe puset me teknologjinë e nevojshme. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Zyrtarishtë ju dha drita e gjelbërt nga ana e Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, z.Jeton Shaqiri për ndërtimin e sallës së sportit në SH.F.K.”Rilindja” në f.Llojan.

Zyrtarishtë ju dha drita e gjelbërt nga ana e Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, z.Jeton Shaqiri për ndërtimin e sallës së sportit në SH.F.K.”Rilindja” në f.Llojan. Së shpejti edhe gurthemeli do të vendoset. Falënderojmë të gjithë palët që ndihmuan deri në këtë moment për të filluar ky objekt kapital për nxënesit. Urojmë që punët të […]

Madhesia e fontit
Kontrast