NJOFTIM nga Komisioni për barazi gjinore pranë Komunës së Likovës

ME RASTIN E MUAJIT TETOR TË LUFTËS KUNDËR KANCERIT TË GJIRIT DHE KUJDESIT NË KOHË SHËNDETËSORE TË GRAVE Komisioni për barazi gjinore pranë Komunës së Likovës Më datë: 03.10.2023 ( dita e martë) ora 12:00 ORGANIZON AKTIVITETIN PËR SHËNDETIN E GRUAS Tema: “Ngritja e ndërgjegjësimittëgravepërkujdestëvazhdueshëmnë mbrojtjen shëndetintuaj” Në këtë aktivitet prezentonDR. MERITA XHEMAILI JANË TË […]

Konferencë përmbyllëse e projektit “Përmes lenteve të grave”

Dje në komunën e Likovës, Rrjeti i Grave në Shkencë (RRGSH) së bashku me Qendrën për Hulumtime dhe Krijim të Politikave (Center for Research and Policy Making- CRPM), realizuan konferencën përmbyllës të projektit “Përmes lenteve të grave”. Në konferencën përmbyllëse morën pjesë përfaqësues nga institucionet kulturore dhe arsimore lokale, përfaqësues nga Komuna e Likovës, përfaqësues […]

Madhesia e fontit
Kontrast