Vizitë punimeve te Salla e sportit në SH.F.K.”Rilindja” -Llojan

🏗Sot së bashku me Ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Dr.Jeton Shaqirin, ish-deputetin Dr.Arbër Ademin, stafin e administratës dhe këshilltarët komunal nga këto vendbanime, ishim në vizitë në SH.F.K.”Rilindja” , f.Llojan, Komuna e Likovës, për arsye të realizimit të projektit, ” Ndërtimi i SALLËS SË SPORTIT ” , në shkollën e lartëpërmendur. T’a gëzoni! Sinqerishtë, Erkan […]

Madhesia e fontit
Kontrast