INFORMIM

Të nderuar qytetarë, Komuna e Likovës përsëri dje ishte e goditur nga moti i keq, me çka fshatrat si Nikushtaku, Ropalca dhe Vishtica kanë qenë të goditura nga breshëri, andaj me vendimin e mëhershëm të KKL-së, gjithë qytetarët e dëmtuar (që kanë pasur dëme) në bujqësi dhe dëme materiale, mund të lëshojnë kërkesë pranë zyrës […]

Mesazh urimi me rastin e Kurban Bajramit, nga Kryetari i Komunës se Likoves z.Erkan Arifi

Mesazh urimi me rastin e Kurban Bajramit, nga Kryetari i Komunës se Likoves z.Erkan Arifi , Besimtarë të nderuar, vëllezër e motra! Në emër të Komunes se Likoves, iu urojmë festën e Kurban Bajramit, këtë festë të bekuar dhe me vlera shumëdimensionale si fetare, shoqërore e humanitare, me shpresë dhe lutje te Zoti që Ai […]

Madhesia e fontit
Kontrast