Realizohet aksioni ekologjik

Javën që lam pas, në kuadër të aksionit ekologjik Generalka weekend 24, nxënësit e SHFK KULTURA, SHFK ANDON Z ÇAJUPI DHE SHFK 7 MARSI nga Komuna e Likovës kryen aktivitete për pastrimin e ambienteve nëpër shkollat e tyre dhe në qendrat e vendbanimeve ku ato jetojnë dhe veprojnë.Ky aksion ka rëndësinë e veçantë për rritjen […]

Madhesia e fontit
Kontrast