Njoftim

Informatë, Të nderuar qytetar të Komunës së Likovës, Ju informojm se më datë 31.05.2024 (dita e Premte) me fillim nga ora 21:30 të mbrëmjes, do të bëhet dezinfektimi i ambientit në territorin e Komunës së Likovës, prandaj lusim të gjithë ata që kanë koshere të bletave që të marrin masat paraprake duke filluar nga ora […]

Realizohet aksioni ekologjik

Javën që lam pas, në kuadër të aksionit ekologjik Generalka weekend 24, nxënësit e SHFK KULTURA, SHFK ANDON Z ÇAJUPI DHE SHFK 7 MARSI nga Komuna e Likovës kryen aktivitete për pastrimin e ambienteve nëpër shkollat e tyre dhe në qendrat e vendbanimeve ku ato jetojnë dhe veprojnë.Ky aksion ka rëndësinë e veçantë për rritjen […]

Mbahet koncert në Likovë

Likovës ju shtua edhe një vlerë e re artistike, pra Koncerti “ZANI” i cili ngërthen në vete stile të ndryshme të muzikës që nga muzika klasike, muzika e shkruar shqipe dhe folkori. Kjo iniciativë është filluar që nga viti 2018 në të cilin vit organizuam Koncertin e parë të muzikës klasike “Inovacion” në Likovë. Faleminderim […]

Madhesia e fontit
Kontrast