Oficerja për monitorim të OSBE-së znj.Nuria Gonzalez Saenz Casas viziton Komunën e Likovës

Oficerja për monitorim të OSBE-së znj.Nuria Gonzalez Saenz Casas viziton Komunën e Likovës, Sot Kryetari i Komunës së Likovës u takua me përfaqesuesit e OSBE-së, respektivishtë kishim nderin ta kishim prezent Oficeren për monitorim të OSBE-së znj.Nuria Gonzalez Saenz Casas si dhe asistentin për monitorim z.Blerim Zeqiri, ku së bashku do të realizojmë aktivitete të […]

Sot në hapsirat e Komunës së Likovës kishim të pranishëm përfaqësuesit e njësisë për implementimin e projekteve të unionit evropjan në kuadër të Ministrisë së transportit dhe lidhjeve ku u diskituan prioritetet për komunën tonë.

Sot në hapsirat e Komunës së Likovës kishim të pranishëm përfaqësuesit e njësisë për implementimin e projekteve të unionit evropjan në kuadër të Ministrisë së transportit dhe lidhjeve ku u diskituan prioritetet për komunën tonë. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast