Sot në sallën e Komunës së Likovës u mbajt prezentimi publik lidhur me punimin e projektit të parterit – oborrit, tek Kulla përkujtimore në f.Sllupçan, me çka edhe u definuan edhe punët që duhet të parashihen.

Sot në sallën e Komunës së Likovës u mbajt prezentimi publik lidhur me punimin e projektit të parterit – oborrit, tek Kulla përkujtimore në f.Sllupçan, me çka edhe u definuan edhe punët që duhet të parashihen. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

” 2 Maji ” – Dita e Komunës së Likovës, n’a bashkon gjithmon

” 2 Maji ” – Dita e Komunës së Likovës, n’a bashkon gjithmon, Tradicionalisht Komuna e Likovës në bashkëpunim me Këshillin organizativ, në Sllupçan organizojn Tubim qendror, për nder të të gjithë dëshmorëve të rënë gjatë luftës së lavdishme të vitit 2001, po njëherit edhe Shpalljes së zonës së lirë. 22 vite më parë krismat […]

ot në sallën e Komunës u dha përgjegjësia para qytetareve për nderë të ditës së Komunës, 2 maji, me çka u prezantuan edhe gjitha projektet e realizuara deri më tani nga kryetari z.Erkan Arifi

Sot në sallën e Komunës u dha përgjegjësia para qytetareve për nderë të ditës së Komunës, 2 maji, me çka u prezantuan edhe gjitha projektet e realizuara deri më tani nga kryetari z.Erkan Arifi. Më pas u bë dhe shpërndarja e mirënjohjeve për ata të cilët kanë pasur suksese brenda dhe jashta Komunës, si dhe […]

Madhesia e fontit
Kontrast