Sot u mbajt mbledhja e XXIII-të e Këshillit të Komunës së Likovës

Sot u mbajt mbledhja e XXIII-të e Këshillit të Komunës së Likovës I pranishëm përpos këshilltarëve, ishte edhe kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi i cili poashtu elaboroi në pikat dhe pyetjet e parashtruara nga këshilltarët. Detajet e tjera rreth rendit të ditës: https://komunaelikoves.gov.mk/neser-mbahet-mbledhja-e…/ Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast