Sot patëm nderin ti kishim si mysafir special nxënësit e SH.F.K.”DITURIA” në f.Likovë bashkë me dirigjentin e orkestrës mësuesin Florim Zulfiu, ku dhe kanë marrë vendin e parë në garat republikane në shtetin tonë të cilat janë mbajtur në Vallandovë

Sot patëm nderin ti kishim si mysafir special nxënësit e SH.F.K.”DITURIA” në f.Likovë bashkë me dirigjentin e orkestrës mësuesin Florim Zulfiu, ku dhe kanë marrë vendin e parë në garat republikane në shtetin tonë të cilat janë mbajtur në Vallandovë. Njëherit nxënësit dhe stafin e shkollës me në krye drejtorin e shkollës, z.Besnik Arifin, kryetari […]

Ftesë publike

Ftesë publike, Të nderuar qytetarë të Komunës së Likovës, Ftoheni që të merrni pjesë në shpalosjen e pllakatës përkujtimore kushtuar Komandant Tigrit – Fadil Nimanit në f.Vaksincë, ditën e enjte, 25 maj 2023, me fillim prej ora 14:45 . Agjenda si vijon, 1. Ora 14:45 – Homazhe te varrezat e dëshmorëve dhe busti i Komandat […]

Madhesia e fontit
Kontrast