Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi pati një takim shumë të ngrohtë me anëtarët klubit të shahut “Teuta”.

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi pati një takim shumë të ngrohtë me anëtarët klubit të shahut “Teuta”. Klubi i shahit ,,Teuta,, – Likovë, në bashkëpunim me komunën e Likovës, realizon aktivitetet e saja -garat, në përputhje me Programën dhe buxhetin, d.m.th., se e përkran financiarisht. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast