Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me Kryetarin e Bashkësisë lokale të f.Orizare , z. Xhevat Shabani, keshilltarin komunal, z.Nevzad Asipi dhe të tjerë vizituan nga afër fillimin e punimeve për Ndërtimin e Rezervoarit për ujë të pijshëm per f.Orizare .

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me Kryetarin e Bashkësisë lokale të f.Orizare , z. Xhevat Shabani, keshilltarin komunal, z.Nevzad Asipi dhe të tjerë vizituan nga afër fillimin e punimeve për Ndërtimin e Rezervoarit për ujë të pijshëm per f.Orizare . Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast