Njoftim

Njoftim, Komuna e Likovës në bashkëpunim me Agjensionin për rrugë shtetërore ju informon se prej nesër nga ora 08.00 deri ora 17.00 do të behet rekonstruimi-asfaltimi i rrugës regjionale në mes fshatrave Orizare dhe Likovë ku dhe rruga do të jetë e bllokuar për arsye të asfaltimit të rrugës. Andaj ju njoftojmë ta shfrytëzoni rrugën […]

Madhesia e fontit
Kontrast