Komuna e Likovës në bashkëpunim me departamentin e preventivës në kuadër të SPB – Kumanovë vazhduam fushatën : “ DR0GË JO , SPORT PO ”

Sot Komuna e Likovës në bashkëpunim me departamentin e preventivës në kuadër të SPB – Kumanovë vazhduam fushatën : “ DR0GË JO , SPORT PO ” . Për nder të kësaj fushate u organizuan gara në futboll të vogël dhe hendboll në mes nxënësve të shkollave fillore. Prandaj edhe u ndan Mirënjohje për udhëheqësit e […]

Madhesia e fontit
Kontrast