Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi inspektoj punimet në dy rrugë të fshatit Llojan (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi inspektoj punimet në dy rrugë të fshatit Llojan, – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin […]

Në rrugën lokale prej fsh.Llojan deri në fsh.Strazhë do të vendosen gypa për ujrat atmosferik me qëllim që të ruhet rruga e cila u merëmetua në të kalurën (Foto)

– Në rrugën lokale prej fsh.Llojan deri në fsh.Strazhë do të vendosen gypa për ujrat atmosferik me qëllim që të ruhet rruga e cila u merëmetua në të kalurën. – Duhet theksuar se gypat i ka siguruar Komuna e Likovës, ndersa punën e dorës e organizon këshilli inicues. – Me respek, – Shërbimi për informim […]

Takim për projekte bujqësore (Foto)

Takime me banorë te Komunës së Likovës, – Të nderuar banorë, ju informojmë se Komuna e Likovës me komisionin përbërës, ka filluar të informojë në lidhje me projektin më të ri të Komunës për zhvillimin e bujqësisë në vendin tonë, ku me ç`rast do të mund të lidhen edhe kontratat për plasmanin e produkteve. -Takimet […]

Madhesia e fontit
Kontrast