Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes se Haxhi Faikut ne f.Sllupçan (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes se Haxhi Faikut ne f.Sllupçan, – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes Sherifi, Nuredini etj, në f.Orizare (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes Sherifi, Nuredini etj, në f.Orizare. – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes Sulejmani,Ramadani etj, ne f.Mateç (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes Sulejmani,Ramadani etj, ne f.Mateç. – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes Demiri ne f.Sllupçan (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes Demiri ne f.Sllupçan, – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën […]

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit me Shoqatën bamirëse “Jetimat e Ballkanit” (Foto)

– Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit me Shoqatën bamirëse “Jetimat e Ballkanit” Gjatë ditës sotme në hapësirat e Shoqatës bamirëse në Prizren u nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim në mes Komunës së Likovës, e përfaqësuar nga Kryetari, Erkan Arifi dhe shoqatës bamirëse të lartëpërmendur, e cila është e njohur nga të gjithë për kontributin që po jep […]

Madhesia e fontit
Kontrast