Miliona euro kushtuar ujësjellësit në Komunën e Likovës (Foto)

,,INVESTIMET MILIONËSHE PËR UJËSJELLËSIN NË KOMUNËN E LIKOVËS VAZHDOJN,, Menaxhimi i suksesshëm i komunës nga Kryetari, përkrahja dhe mirëkuptimi i vazhdueshëm nga këshilli komunal, si dhe kryerja e detyrave dhe obligimeve në mënyrë profesionale nga administrata komunale, kuptohet edhe bashkëpunimi shumë i ngushtë me Qeverinë, po japin rezultate të vazhdueshme. Prandaj edhe gjatë ditës sotme […]

Vazhdojnë punimet e kanalizimit në f.Mateç (Foto)

Gjatë ditës sotme (19 qershor 2018), Kryetari i Komunës së Likovës nënshkroi marrëveshjen – kontratën për vazhdimin e punimeve të ndërtimit të kanalizimit fekal për fshatin Mateç, me Drejtorin e Byrosë për zhvillim rajonal, z. Ramiz Rexhepi. Edhe për këtë projekt sikurse për shumë projekte të tjera kontribut kan të gjithë duke filluar nga bashkëpunimi […]

Madhesia e fontit
Kontrast