Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e z.Qaniut në f.Opaje (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e z.Qaniut në f.Opaje, – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e Sinejve në f.Llojan (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e Sinejve në f.Llojan, – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e Demëve në f.Llojan (Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e Demëve në f.Llojan – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e […]

Qendra ditore për personat me aftësi të kufizuara së shpejti do bëhet realitet (Foto)

,,Qendra ditore për personat me aftësi të kufizuara së shpejti do bëhet realitet,, Sot me dt.19 korrik 2018, kryetari Komunës Likovës Erkan Arifi, priti në takim Drejtoreshën e qendrës ndërkomunale të punës dhe politikës sociale me qendër në Kumanovë dhe përgjegjësit të autorizuar për Likovë. Ku u diskutua për shumë punë që na presin në […]

Po vendosen për ujërat atmosferik edhe kanaletat speciale përgjat rrugës regjionale Likovë-Hotël-Mateç-Ropalcë (Foto)

– Po punohet fort në rrugën regjionale, – Po vendosen për ujërat atmosferik edhe kanaletat speciale përgjat rrugës regjionale Likovë-Hotël-Mateç-Ropalcë. Ju potencojm se jemi duke punuar intenzivisht dhe lusim banorët që të ken mirëkuptim dhe durim, pasi edhe kësaj po i vie fundi. – Me respekt, – Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

BASHKËPUNIMI I NGUSHTË I KRYETARIT, ERKAN ARIFI, ME FUNKSIONARËT QEVERITAR GJITHMON NË SHËRBIM TË BANORËVE TË KOMUNËS SË LIKOVËS (FOTO)

,,BASHKËPUNIMI I NGUSHTË I KRYETARIT, ERKAN ARIFI, ME FUNKSIONARËT QEVERITAR GJITHMON NË SHËRBIM TË BANORËVE TË KOMUNËS SË LIKOVËS,, Pas kërkesës së Kryetarit të Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, drejtuar organeve të pushtetit qendror – Ministrisë së punëve të brendshme, bashkëpunimit të ngushtë vëllazëror-miqësor, me zv. Ministrin z. Agim Nuhiu, kërkesa e kahershme e […]

Vizitë punëve ndërtimore të realizimti të projektit “Rekonstruimi-Asfaltimi i rrugës regjionale Likovë-Hotël-Mateç- Ropalcë” (Foto)

– E diel 15 korrik 2018, por kryetari ska të ndalur, sot viziton projektet kapitale në Komunë e Likovës, – Vizitë punëve ndërtimore të realizimti të projektit “Rekonstruimi-Asfaltimi i rrugës regjionale Likovë-Hotël-Mateç- Ropalcë”. – Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi viziton punimet e projektit “Rekonstruimi-Asfaltimi i rrugës regjionale Likovë-Hotel-Mateç- Ropalcë”, vlen të theksohet […]

Madhesia e fontit
Kontrast