U bë zyrtarisht Konstituimi i Këshillit ndër komunal për menaxhimin me mbeturinat e regjionit (Foto)

Me iniciativë të Ministrit të Ambinetit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, z. Sadulla Duraku, gjatë ditës së djeshme u bë konstituimi i këshillit ndër komunal për menaxhim me mbeturinat të regjionit planor veri-lindor, ku graviton edhe komuna e jonë, e te cilen e perfaqeson Kryetari, m-r Erkan Arifi. E gjithë rëndësia e gjithë kësaj është se […]

Njoftim për legalizimin e objektëve (FOTO)

Të nderuar qytetarë, Në fotografinë e mëposhtme e keni njoftimin lidhur me legalizimin e objektëve. Ju falënderojmë për mirkuptimin, Shërbimi për informim i Komunës së Likovës. Lajmrim per legalizim Sometimes she even wakes me up in the middle of https://trymobilespy.com/how-to-catch-your-girlfriend-cheating-app/ the night

Kryetari m-r Erkan Arifi sot ishte në Bujanoc (Foto)

– Vizitë zyrtare në Komunën e Bujanocit për fondet IPA te Unionit Evropjan, – Vazhdon bashkpunimi vëllazërorë me Kryetarin e Komunës së Bujanocit, z.Shaip Kamberi, për bashkëpunim konkret ndërkufitarë për aplikimin e përbashkët në shpalljen që do të jetë në fillim të vitit 2018 nga Programa IPA. – Likova dhe Bujanoci do të jenë partner […]

Kryetari z.Arifi nuk ndalet (Foto)

“TË PËRKUSHTUAR PËR AMBIENT SA MË TË PASTËR JETËSOR” Pas shumë kërkesave nga banorët e f.Vaksince, f.Llojan dhe f.Sllupçan dhe nevojës të cilën e pa vet edhe Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, gjatë vizitës neper fshatra, u intervenua me makinerinë e nevojshme nga NKP ,,Pisha,, Likovë, në disa lokacione kyçe për pastrim […]

Madhesia e fontit
Kontrast